(2020.03.21.) nap bejegyzései

Vértes Meteor TSE felhívása

Kedves Meteor Tagok! Értesítjük a Vértes Meteor TSE tagjait, hogy a kialakult rendkívüli helyzetmiatt, figyelembe véve a kormány és az önkormányzat ajánlásait, a március27-re tervezett közgyűlés előreláthatólag április végén kerül megtartásra. Pontos időpont később. Egyéb információk: *        … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Általános, Kiemelt | Vértes Meteor TSE felhívása bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

FMTSZ felhívása

Tisztelt Sporttársak! Kedves túrázók! A Fejér Megyei Természetbarát Szövetség elnöksége megismerve az ország járványügyi helyzetét és a koronavírus (covid 19) terjedésének lehetséges útjait, azt javasoljuk a tagszervezeteknek, hogy a helyzet javulásáig, legalább április végéig valamennyi túrájukat mondják le, összejöveteleiket ne … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Általános, Kiemelt | FMTSZ felhívása bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Gyöngyvirág TE felhívása

Kedves Túratársam! Bejelentem, hogy 2020.03.16-tól Egyesületünk legutóbbi hírlevelében meghirdetett   rendezvényeit és túráit lemondja. Ezen intézkedés alátámasztására hivatkozom a Fejér Megyei Természetbarát Szövetség ajánlására – melyet csatolok – továbbá minden ide vonatkozó jogszabályra és intézkedésre, de legfőképpen az egészségünk megőrzése érdekében tartom szükségesnek … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Általános, Kiemelt | Gyöngyvirág TE felhívása bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Figyelem!

“Figyelem!2020. március 16. éjféltől Magyarországon az ÖSSZES NYILVÁNOS RENDEZVÉNYT hatóságilag BETILTJÁK! Ennek megfelelően SEMMILYEN teljesítménytúra rendezvényt NEM LEHET MEGTARTANI, az összes teljesítménytúra ELMARAD!TTT elnökség” A Teljesítménytúrázók Társasága (TTT) Teljesítménytúra Naptárában szereplő valamennyi, 2020. március 20. utánra meghirdetett teljesítménytúra-rendezvény elmarad. Forrás: https://tturak.hu/turanaptar

Kategória: Általános, Kiemelt | Figyelem! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva