Jelzésfestés 2023

Az MTSZ támogatásával 2023-ban is vállaltunk jelzésfestést.

A jelzett túraútvonalak megújításával is szeretnénk hozzájárulni ahhoz, hogy másokat is segítsünk a természetben történő tartalmas időtöltéshez.

Szeretnénk hatékonyan megszervezni a jelzésfestést, hogy minél gyorsabban elkészüljünk a vállalásunkkal. Ehhez kérjük a segítséget!

Mór és Csákberény között 10 km hosszan szeretnénk felújítani a zöld sáv jelzést a fonódó jelzésekkel együtt. Ezt több részre felosztva festenénk újra. Egy-egy szakasz lefestéséhez legalább 3 fő kell.

Az érintett területre két autó számára megkértük a behajtási engedélyt, hogy a festéshez szükséges eszközöket és az embereket a megfelelő helyekre el tudjuk vinni.

Nem számít, hogy van-e gyakorlatod vagy sem! A jelentkezők a festéshez megkapják a tájékoztatást, a segítséget és a szükséges eszközöket.

A festés időszaka 2023. július 8 – 12 (szombat – szerda) lenne.

Pótnapok: 2023. július 15 – 16 (szombat – vasárnap)

Várjuk azok jelentkezését, akik a megadott intervallumban akár hétközben, akár hétvégén tudnak segíteni a munkában.

Ha valamelyik napon, akár a pótnapok valamelyikén segítenél, akkor jelezd!

Lehetőleg július 6., csütörtök estig szóljál nekünk, hogy meg tudjuk szervezni a kijutást, a csoportokat, és biztosítani tudjuk az eszközöket.

Várjuk azon érdeklődő személyeket is, akik nem tagjai az egyesületnek, de szeretnének belelátni a jelzésfestés menetébe!

Várjuk azokat a középiskolásokat is, akik közösségi szolgálat keretében szeretnének segíteni.

Jelentkezni az alábbi elérhetőségeken lehet:

E-mail cím: csorvasi.robert@gmail.com

Tel. szám.: 06 20 568 6809

Vízivárosi Sportegyesület

Kategória: Általános | A közvetlen link.