Kitüntetés Szövetségünk Elnökségi Tagja részére

Örömmel adunk hírt, hogy elnökségi tagunk Varga János a kisgyóni Megyei Természetbarát Találkozón a „Fejér Megye Természetjárásáért” emlékplakett kitüntetésben részesült. Gratulálunk!
Varga Jánost, elnökségi tagunkat az alábbiak alapján javasolta Szövetségünk elnöksége és a Vértes Meteor Természetbarát Sport Egyesület a „FEJÉR MEGYE TERMÉSZETJÁRÁSÁÉRT” emlékplakett kitüntetésre.
2012. tisztújító Közgyűlésen lett megválasztva Szövetségünk elnökségi tagjává. Nagyon rövid idő alatt bekapcsolódott a Szövetségi munkába, annak ellenére, hogy saját Egyesületében a Vértes Meteor Elnökségében is felelősségteljes munkákat végez., mint például a túrák számítógépes nyilvántartása, MTSZ felé a tagok adatainak számítógépen való küldése, nyilvántartása, technikai segítséget nyújt a Vérteskozmai Németh Gyula Turistaház fenntartásához.
A Székesfehérvár Városi Természetbarát Szövetség elnökségének egyik legaktívabb tagja. Nagyon jó feladatmegoldó, szervező. Megbízható, pontos, munkájára mindig számítani lehet. A Városi Szövetség minden rendezvényének egyik fő szervezője, bonyolítója.

Az elmúlt két év alatt bebizonyította, hogy egy igazi közösségi ember.

Kitüntetéséhez gratulálunk, további munkájához jó erőt és egészséget kívánunk.

Kategória: Általános | A közvetlen link.