Vörösmarty Mihály LSE

Vörösmarty Mihály Lakótelepi Sport Egyesület

Letölthető fájlok
word_dokumentum Guszti túra 2018
word_dokumentum 2018. évi túraprogramjaink
word_dokumentum 2017. évi túraprogramjaink

VÖRÖSMARTY Mihály Lakótelepi SportegyesületAz egyesület 1986-ban az akkori Pintér Károly lakótelepen alakult. Időközben, a város más területeiről, később a környező településekről is voltak „belépők”.  Induláskor a családos programok szervezése volt az elsődleges szempont. Ez máig megmaradt, az alapszabályban is rögzített ezen tevékenységük.

Fő céljuk az egészség megőrzésének elősegítése, a szabadidő hasznos eltöltése, ezeken keresztül ismeretek szerzése, továbbá a természet védelme, a jó közösségi szellem kialakítása, történelmünk és tájaink jobb megismerése.

Taglétszáma változó, eleinte 30-50, de az utóbbi 3-4 évben már 100 fölötti család képezte az egyesületet. Tagdíjat fizető tagunk 2003-tól 130 fölött volt.

Több szakosztállya működik:

1. Kispályás labdarúgás
2. Természetjáró
3. Tánc

A kispályás labdarúgást az Alba Volán sportcsarnokában, heti egy alkalommal tudják biztosítani.

Tánc szakosztályuk a Tatay Sándor Középiskolában tartja heti három alkalommal foglalkozásait. Ezeken az edzés, új formációk betanulása, valamint oktatás folyik.

Az egyesület megállapodott az István Király Általános Iskolával: iratainak és eszközeinek az iskola helyet biztosít, cserében az egysület támogatja az iskola túraprogramjait, és az éves túranapon túravezetőket biztosít. A Szedreskerti lakónegyed lakói által is igénybe vehető kisméretű konditermet is fenntart. A Fejér Megyei Önkormányzat tulajdonában levő kulcsos házat üzemeltetnek Kisgyónbányán.

Címe 8000 Székesfehérvár, Ligetsor 7.
Telefon 06/20/397-60-95
Adószám 19837503-1-07
Internetes elérhetőség www.vmlse.eoldal.hu
e-mail cím vmlse@hdsnet.hu
Elnök Csog Imre
A bejegyzés kategóriája: Tagszervezetek, Vörösmarty Mihály LSE
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.